Askel-kampanja pureutuu markkinoinnin nykytilaan

Mikä rooli markkinoinnilla on teidän organisaatiossanne? Onko se liiketoiminnan kasvun ajuri? Vai onko se välttämätön paha, jota tehdään, koska muutkin tekevät?

Miksi te teette markkinointia?

Haluamme Askel-kampanjamme avulla herättää keskustelua markkinoinnin merkityksestä ja nykytilasta. Me I-Medioilla nimittäin koemme, että kasvu tarvitsee aina vauhdittajakseen vaikuttavia markkinointitekoja.

Kampanjassa alueemme yrityselämästä tunnetut henkilöt näyttävät esimerkkiä kertomalla, miksi he tekevät markkinointia ja minkä he kokevat markkinoinnin ensisijaiseksi tehtäväksi.

Tarkoituksena on saada jokainen yrittäjä, toimitusjohtaja tai myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä pohtimaan oman organisaationsa osalta seuraavaa kysymystä: "Miksi me teemme markkinointia?". Kun sinulla on tähän kysymykseen selväsanainen vastaus, on sen varaan hyvä rakentaa markkinoinnin kehittämistä ja ihan sitä päivittäistäkin toimintaa.

> Lue, miksi alueemme yritysvaikuttajat tekevät markkinointia.

Vuosi vauhtiin markkinoimalla - ilmainen markkinoinnin porrastreeni

Askel-kampanjan puitteissa tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden saada apua markkinoinnin kehittämiseen ja sen merkityksen selvittämiseen. Voit varata markkinoinnin tilaa ja mahdollisuuksia kartoittavan täysin ilmaisen markkinoinnin porrastreenin.

Ilmaisen porrastreenin varaamalla saat:

  1. Asiantuntijamme käymään kanssasi läpi markkinoinnin tilanteesi kartoituspalaverissa (kesto n. 30 min, toteutus etänä).
  2. Kartoituspalaverin perusteella tehdyn raportin, jossa esittelemme analyysimme markkinointisi nykytilasta ja kerromme, miten ja mihin suuntaan asiantuntijoidemme mukaan markkinointiasi kannattaisi kehittää.

> Varaa aika ilmaiseen porrastreeniin

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Ilkka-Pohjalaisen kesäliite ilmestyy 4.6.2021

Suunnitteletko tapahtumallesi, tuotteellesi tai palvelullesi markkinointia kesäksi? Varaa näkyvyytesi Ilkka-Pohjalaisen kesäliitteessä!

Lue lisää

Missä kevään kuntavaalit käydään?

Kevään kuntavaalit lähestyvät ja se näkyy myös meillä mediamyynnissä. Juuri nyt puolueita ja ehdokkaita kiinnostaa kuulla, mitkä ovat tämän kevään parhaat keinot tavoittaa äänestäjät.

Lue lisää

I-Mediat mukana kasvuyrityksiä tukemassa – Kasvu Open -sparrauksesta potkua liiketoimintaan

I-Mediat on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla tukemassa alueemme kasvuyrityksiä. Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen.

Lue lisää