Diginäytöt kiinnittävät huomion paikallisliikenteessä

Seinäjoen paikallisliikenteessä viihdytään nykyään diginäyttöjä katsellen. I-Mediat laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan Komia Liikenteen busseihin.

I-Mediat Oy ja Härmän Liikenne Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Seinäjoella toimivan Komia Liikenteen bussien diginäytöistä. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda paikallisliikenteen käyttäjille kiinnostavaa sisältöä ja tarjota I-Medioiden mainostaja-asiakkaille uusi laadukas mainoskanava.

­"Haluamme olla näkyvästi esillä ihmisten arjessa ja palvella sekä sisällöistämme kiinnostuneita kuluttajia että mainostajia. Paikallisliikenteen mainosnäyttöihin panostaminen on luonteva tapa vankistaa asemaamme alueemme kattavimpana markkinoinnin kumppanina", kertoo I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta (pääkuvassa oikealla).

I-Mediat tuottaa näytöille sisältöä, myy mainospaikat ja vastaa näyttöjen toimivuudesta.

Matkustajat kiittelevät

"Näytöt ovat yksi osa palveluamme, ihan kuten älypuhelimien latauspisteet, tilavat penkkivälit ja istuinkohtaiset turvavyöt. Näytöillä pyörii sopivassa suhteessa informaatiota paikallisliikenteen aikatauluista, I-Medioiden tuottamaa uutissisältöä sekä mainoksia", kommentoi Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Näyttöjen asentaminen aloitettiin vuodenvaihteessa ja nyt näytöt löytyvät kaikista liikennöivistä paikallisliikenteen busseista. Tähän mennessä saadun asiakaspalautteen perusteella vaikutukset ovat olleet toivottuja.

"Matkustajat ovat kiitelleet, että näytöt ovat mahtava juttu. Ja mitä olen kuljettajilta kuullut, niin matkustajat tosiaan seuraavat näyttöjä tiiviisti", toteaa Heinimäki.

Puoli miljoonaa silmäparia tarjolla

Vaakaan asetetut 32-tuumaiset näytöt on sijoitettu bussien etu- ja keskiosaan. Näin varmistetaan hyvä näkyvyys kaikille matkustajille. Heinimäen mukaan näytöt tavoittavat vuositasolla n. 500 000 Komia Liikenteen asiakasta.

"Paikallisliikenteen näytöillä mainostamalla yritykset tavoittavat tehokkaasti erityiset nuoret ja työssäkäyvät", Ranta lisää.

Kaikki on nyt valmista diginäyttöjen täysipainoiselle hyödyntämiselle ja I-Mediat on jo käynnistänyt mainospaikkojen myynnin. Kehitystyö tulee kuitenkin jatkumaan.

"Tekniikka mahdollistaa monenlaiset sisällöt, kuten videokuvan ja äänenkin. Lähiaikoina tuomme mahdollisuuden mainosten kohdennukseen paikkatietojen perusteella. Tällöin esimerkiksi myynnissä olevaa asuntoa voidaan mainostaa näytöillä silloin, kun bussi ajaa asunnon ohi", Ranta visioi.

Oletko kiinnostunut mainostamaan Seinäjoen paikallisliikenteen näytöillä? Ota yhteyttä meihin ja kerromme, miten sinä voisit hyödyntää markkinoinnissasi bussiscreenejä.

Ota yhteyttä

FAKTA - Diginäytöt Seinäjoen paikallisliikenteessä:

  • Näyttöjä on kaikissa Komia Liikenteen paikallisliikenteen busseissa.
  • Näytöt tavoittavat vuodessa n. 500 000 kontaktia.
  • Näytöt ovat kooltaan 32-tuumaisia.

 

Lisätietoja:

Timo Ranta, myyntijohtaja, I-Mediat Oy, puh. 050 316 1910
Sami Heinimäki, toimitusjohtaja, Härmän Liikenne Oy, puh. 0400 728 782
 
 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Pääsiäisen aineistoaikataulut

Pääsiäinen vaikuttaa lehtiemme aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue lehtikohtaiset vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Lue lisää

Näin yritys viestii onnistuneesti koronan aikana – 6 kohdan muistilista

On selvää, että elämme nyt erikoisia aikoja. Koronapandemia on asettanut myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän poikkeuksellisten haasteiden eteen. Vaikka terveys ja hyvinvointi menee oikeutetusti kaiken muun edelle, emme voi jättää liiketoimintaa tuuliajolle.

Lue lisää