Diginäytöt kiinnittävät huomion paikallisliikenteessä

Seinäjoen paikallisliikenteessä viihdytään nykyään diginäyttöjä katsellen. I-Mediat laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan Komia Liikenteen busseihin.

I-Mediat Oy ja Härmän Liikenne Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Seinäjoella toimivan Komia Liikenteen bussien diginäytöistä. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda paikallisliikenteen käyttäjille kiinnostavaa sisältöä ja tarjota I-Medioiden mainostaja-asiakkaille uusi laadukas mainoskanava.

­"Haluamme olla näkyvästi esillä ihmisten arjessa ja palvella sekä sisällöistämme kiinnostuneita kuluttajia että mainostajia. Paikallisliikenteen mainosnäyttöihin panostaminen on luonteva tapa vankistaa asemaamme alueemme kattavimpana markkinoinnin kumppanina", kertoo I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta (pääkuvassa oikealla).

I-Mediat tuottaa näytöille sisältöä, myy mainospaikat ja vastaa näyttöjen toimivuudesta.

Matkustajat kiittelevät

"Näytöt ovat yksi osa palveluamme, ihan kuten älypuhelimien latauspisteet, tilavat penkkivälit ja istuinkohtaiset turvavyöt. Näytöillä pyörii sopivassa suhteessa informaatiota paikallisliikenteen aikatauluista, I-Medioiden tuottamaa uutissisältöä sekä mainoksia", kommentoi Härmän Liikenteen toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Näyttöjen asentaminen aloitettiin vuodenvaihteessa ja nyt näytöt löytyvät kaikista liikennöivistä paikallisliikenteen busseista. Tähän mennessä saadun asiakaspalautteen perusteella vaikutukset ovat olleet toivottuja.

"Matkustajat ovat kiitelleet, että näytöt ovat mahtava juttu. Ja mitä olen kuljettajilta kuullut, niin matkustajat tosiaan seuraavat näyttöjä tiiviisti", toteaa Heinimäki.

Puoli miljoonaa silmäparia tarjolla

Vaakaan asetetut 32-tuumaiset näytöt on sijoitettu bussien etu- ja keskiosaan. Näin varmistetaan hyvä näkyvyys kaikille matkustajille. Heinimäen mukaan näytöt tavoittavat vuositasolla n. 500 000 Komia Liikenteen asiakasta.

"Paikallisliikenteen näytöillä mainostamalla yritykset tavoittavat tehokkaasti erityiset nuoret ja työssäkäyvät", Ranta lisää.

Kaikki on nyt valmista diginäyttöjen täysipainoiselle hyödyntämiselle ja I-Mediat on jo käynnistänyt mainospaikkojen myynnin. Kehitystyö tulee kuitenkin jatkumaan.

"Tekniikka mahdollistaa monenlaiset sisällöt, kuten videokuvan ja äänenkin. Lähiaikoina tuomme mahdollisuuden mainosten kohdennukseen paikkatietojen perusteella. Tällöin esimerkiksi myynnissä olevaa asuntoa voidaan mainostaa näytöillä silloin, kun bussi ajaa asunnon ohi", Ranta visioi.

Oletko kiinnostunut mainostamaan Seinäjoen paikallisliikenteen näytöillä? Ota yhteyttä meihin ja kerromme, miten sinä voisit hyödyntää markkinoinnissasi bussiscreenejä.

Ota yhteyttä

FAKTA - Diginäytöt Seinäjoen paikallisliikenteessä:

  • Näyttöjä on kaikissa Komia Liikenteen paikallisliikenteen busseissa.
  • Näytöt tavoittavat vuodessa n. 500 000 kontaktia.
  • Näytöt ovat kooltaan 32-tuumaisia.

 

Lisätietoja:

Timo Ranta, myyntijohtaja, I-Mediat Oy, puh. 050 316 1910
Sami Heinimäki, toimitusjohtaja, Härmän Liikenne Oy, puh. 0400 728 782
 
 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

1200 hampurilaista 4 tunnissa – screenmainonnan avulla

Kotimaisen pikaruokaketju Rollsin perustaja ja ketjujohtaja Jouko Huumo tietää, miten tapahtumia, tempauksia ja tarjouskampanjoita järjestetään – ja miten niitä markkinoidaan.

Lue lisää

Yritysten sosiaaliseen mediaan panostava MySome osaksi Ilkka-Yhtymää

Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on hankkinut 25. elokuuta 2021 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden sosiaalisen median markkinointipalveluihin keskittyvästä MySome Oy:stä. Yrityskauppa toteuttaa Ilkka-Yhtymä-konsernin strategiaa ja laajentaa I-Mediat Oy:n yritysasiakkaille tarjottavien markkinointipalvelujen valikoimaa.

Lue lisää

Painettu kaupunkilehti on tärkeä osa Alavuden kaupungin viestintää

”Alavuden kaupunki ja Töysän kunta liittyivät toisiinsa vuonna 2013 muodostaen uuden Alavuden kaupungin. Silloin aloimme miettiä, mikä olisi hyvä tapa viestiä alueen asioista ja mitä kanavia siihen tarvitaan. Yhdeksi viestintäkanavaksi valitsimme lehden”, kertoo Alavuden kaupungin elinvoimajohtaja Ulla Koivisto.

Lue lisää