Eparin porukka jännitti yhdessä palkintojen jakoa. Kuva: Tomi Kosonen

Epari voitti kolme kultaa Suurilla Lehtipäivillä

Seinäjoen alueen perinteikäs kaupunkilehti Epari on kruunattu vuoden 2020 kaupunkilehdeksi, minkä lisäksi voitto tuli myös parhaan kaupunkilehtijutun ja Lukijan valinta -kategorioissa.

"Mahtavia palkintoja. Lukijan valinta -palkintoa arvostan kaikkein korkeimmalle. Kylmät väreet ja syvä kumarrus, että tällainen asiantuntija valitsi meidät", Eparin päätoimittaja Tero Hautamäki kertoi haastattelussaan viitaten Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori Reetta Rätyyn, joka nimesi tänä vuonna Lukijan valinnan.

Kilpailun tulokset ratkottiin torstaina 12.11.2020 Uutismedian liiton Suurilla Lehtipäivillä. Kaupunkilehtien sarjassa kilpaili 99 kaupunkilehteä. Epari on on yltänyt palkintosijoille omassa sarjassaan useampaankin otteeseen aiempinakin vuosina, mutta nyt saavutettu ykkösija on lajiaan ensimmäinen.

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa mm. seuraavasti:

"Epari on erittäin toimiva ja lukemaan houkutteleva kokonaisuus, niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti. Lehti ottaa kaikki lukijat huomioon tarjoamalla monipuolisia, paikallisia ja ajankohtaisia juttuja. Lehdestä välittyy myös vahva vuorovaikutus lukijoiden kanssa, ja nämä asiat yhdessä tekevät lehdestä mieleenpainuvan."

Myös Jurvan Sanomat nousi palkintosijalle sarjassaan

Paikallislehti Jurvan Sanomat puolestaan sijoittui kolmannelle sijalle Uutismedian liiton paikallismediakilpailussa. Kisaan osallistui 71 paikallislehteä, joista kerran ja kahdesti viikossa ilmestyvät lehdet arvioitiin erikseen.

"Olemme todella tyytyväisiä mitalisijasta. Tämä on alan sisäinen tunnustus, että työ on tehty kunnolla", Jurvan Sanomien päätoimittaja Jarmo Panula totesi haastattelussaan.

I-Mediat Oy julkaisee sekä Eparia että Jurvan Sanomia. Kysy lisää palkituissa lehdissämme mainostamisesta täältä.

 

Lue lisää:

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Juhannuksen aineistoaikataulut Ilkka-Pohjalaisessa

Juhannus vaikuttaa Ilkka-Pohjalaisen aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Uusi bisnestapahtuma johtajuudesta ja menestymisestä

Uusi bisnestapahtuma Roihu sytyttää liike-elämän liekkeihin! Perjantaina 27.8.2021 Seinäjoen OmaSp Stadionilla ja verkossa järjestettävän tapahtuman teemana on modernin johtajuuden matka. Paikalla puhumassa on mm. Diili-finalisti Petri Matero.

Lue lisää

Webinaaritallenne: Miten nousta Googlen hakutuloksissa?

Katso Google-markkinointia koskevan webinaarin tallenne maksutta.

Lue lisää