I-Mediat ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

”Vaasan Sport on loistava kumppani I-Medioille. Yhteistyön avulla vahvistamme tunnettuuttamme ja asemaamme erityisesti Vaasan seudulla. Tässä hienolla tavalla kaksi paikallista merkittävää tekijää puhaltavat yhteen hiileen ja hyödyntävät toistensa osaamista”, iloitsee I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta.

”Yhteistyömme on aito win-win-tilanne. Vaasan Sportille on tärkeää kehittää koko vanhan Vaasan läänin laajuista verkostoa ja tässä I-Mediat sekä maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen ovat äärimmäisen tärkeitä kumppaneita”, kommentoi Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

I-Medioiden ja Vaasan Sportin yhteistyösopimus kattaa VIP-ravintolamaailman osalta optioineen seuraavat viisi vuotta. Lisäksi Sport keskittää jatkossa markkinoinnin ja mainonnan hankintojaan I-Medioille.

 

_L7A0561

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén ja I-Mediat Oy:n liiketoimintajohtaja Jarno Puutio iloitsevat uudesta yhteistyösopimuksesta.

 

I-Mediat Lounge on Vaasan yrityselämän uusi kohtaamispaikka

Kun kiekko tippuu ensi kerran jäähän lokakuussa avattavan Vaasan Sähkö Areenan uumenissa, on varmaa, että niin I-Mediat kuin Ilkka-Pohjalainenkin ovat ottelutapahtumassa näkyvästi läsnä. Areenan kolmannen kerroksen I-Mediat Lounge -nimeä kantava 400-paikkainen VIP-ravintolamaailma on jatkossa Pohjanmaan yrityspäättäjien verkostoitumisen keskipiste.

”Areenan koko kolmas kerros on I-Mediat Loungea. Sieltä on toiselta pitkältä sivulta ja osittain myös kahdesta kulmauksesta suora näkymä kentälle. Vastaavaa ravintolamaailmaa ei ole missään muussa jäähallissa Suomessa. I-Mediat Lounge tulee olemaan Vaasan ylivoimaisesti mielenkiintoisin yrityselämän kohtaamispaikka”, Kurtén lupaa.

I-Mediat Loungen näyttävissä ja toimivissa puitteissa on helppo yhdistää jääkiekko-ottelusta nauttiminen, uusien kontaktien luominen sekä ruokailu ja illanvietto.

”I-Mediat Lounge antaa meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luoda verkostoja, tavoittaa sidosryhmiämme sekä tietenkin nauttia Sportin peleistä”, Ranta toteaa.

I-Mediat Lounge
  • VIP-ravintolamaailma ja yrityspäättäjien kohtaamispaikka Sportin peleissä
  • Moderni sisustus ja upeat tilat 400:lle hengelle
  • Avautuu areenalle päin – 100 metriä avattavaa lasiseinää
  • Oma VIP-sisäänkäynti
  • Suora kulku I-Mediat Loungesta klubipaikoille uuteen VIP-katsomoon
  • Hyödynnettävissä myös muissa Vaasan Sähkö Areenan tapahtumissa
Lisätietoja:
 
Myyntijohtaja Timo Ranta, I-Mediat Oy, puh. 050 316 1910
Toimitusjohtaja Tomas Kurtén, Hockey-Team Vaasan Sport Oy, puh. 0400 827 947
 
 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Sanomalehti on tutkitusti luotetuin media

Hyviä uutisia sanomalehtimainostajille! Sanomalehti on vahvistanut ykkösasemaansa suomalaisten luotettavimpana mediana.

Lue lisää

Poikkeustila vaati joustoa ja nopeaa ideointia – valmis video ylitti odotukset

Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla. Videota lähdettiin suunnittelemaan alkuvuodesta ja käsikirjoitus oli valmiina helmikuussa.

Lue lisää

Miten lehtimainonnan vaikuttavuutta mitataan?

Mainonnan mittaamiseen ja optimointiin liittyvä keskustelu on kerännyt digitalisoitumisen myötä yhä kovempia kierroksia. Mitattavuuden merkityksen korostuessa moni markkinoija ja mainostaja on alkanut vaatia vastaavaa mitattavuutta myös lehtimainonnalta.

Lue lisää