I-Mediat mukana kasvuyrityksiä tukemassa – Kasvu Open -sparrauksesta potkua liiketoimintaan

I-Mediat on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla tukemassa alueemme kasvuyrityksiä. Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen.

Etelä-Pohjanmaan lisäksi I-Mediat auttaa yrityksiä menestymään myös Vaasan suunnalla, jossa tytäryhtiömme Myynninmaailma on kumppanina Pohjanmaan alueen Kasvupolulla. Haku Kasvupoluille on käynnissä 17.3.2021 saakka.

”Haluamme auttaa alueemme yrityksiä menestymään. Tämä tavoite on I-Medioiden toiminnan ytimessä ja siksi me lähdimme tänä vuonna kumppaniksi Kasvu Openin Kasvupolulle. Uskomme, että voimme tätä kautta olla mukana mahdollistamassa menestystarinoita, jotka inspiroivat ja avittavat myös alueemme muita yrityksiä”, kommentoi myyntijohtaja Timo Ranta I-Medioilta.

Kaksipäiväinen ilmainen sparraus kasvuhaluisille yrittäjille

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Sparraajina toimivat kasvun asiantuntijat. Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa.

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen osallistuu vuosittain satoja kasvuyrityksiä. Sparraus auttaa yrittäjiä kehittämään yrityksen liiketoimintaa ja kasvustrategiaa. Sparrausten suosituimpia teemoja ovat markkinointi, myynti, talous ja kasvun rahoitus. Luvassa on mm. liiketoimintamallien viilaamista, konkreettisia neuvoja ja arvokasta verkostoitumista.

Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille.

Näin haet mukaan Kasvupolulle:

  • Klikkaa osoitteeseen kasvuopen.fi
  • Valitse “Hae mukaan Kasvupolulle”
  • Valitse listasta yrityksellesi sopivin Kasvupolku
  • Lue lisätiedot ja klikkaa “Täytä hakemus”
  • Täytä yhteystietosi ja paina “Lähetä”
  • Saat sähköpostiisi linkin hakemukseen
  • Täytä hakemus ja lähetä ennen 17.3.2021

Lue lisää Etelä-Pohjanmaan Kasvupolusta täällä.

Pohjanmaan Kasvupolun löydät puolestaan täältä.

 

Lisäksi ilmainen verkkotapahtuma:

Kasvua koronasta huolimatta – asiantuntijoiden parhaat vinkit

"Kasvua koronasta huolimatta – asiantuntijoiden parhaat vinkit" -verkkotapahtuma on suunnattu kasvuyrittäjille, joilla on palava halu kasvattaa liiketoimintaa. Tapahtumasta saat vinkkejä kasvun asiantuntijoilta ja kokemuksen kautta oppineilta yrittäjiltä.

Verkkotapahtuman alussa on yhteinen noin 30 minuuttia kestävä osuus kaikille alueellisista Kasvupoluista kiinnostuneille, jonka jälkeen on 30 minuutin osuus jokaiselle alueelliselle Kasvupolulle. Verkkotapahtuma on maksuton mutta osallistujia pyydetään ilmoittautumaan.

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla yhtenä puhujana on Timo Ranta I-Medioilta. Lisäksi mukana on aiemmin Kasvupolulle osallistuneen Maslogin Elina Mähönen, joka kertoo yrityksen kokemuksista Kasvupolulla.

  • Torstai 18.2.2021
  • Kello 10-11.00
  • Verkkotapahtuma on maksuton

Ilmoittaudu mukaan verkkotapahtumaan täällä.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Ilkka-Pohjalaisen kesäliite ilmestyy 4.6.2021

Suunnitteletko tapahtumallesi, tuotteellesi tai palvelullesi markkinointia kesäksi? Varaa näkyvyytesi Ilkka-Pohjalaisen kesäliitteessä!

Lue lisää

Missä kevään kuntavaalit käydään?

Kevään kuntavaalit lähestyvät ja se näkyy myös meillä mediamyynnissä. Juuri nyt puolueita ja ehdokkaita kiinnostaa kuulla, mitkä ovat tämän kevään parhaat keinot tavoittaa äänestäjät.

Lue lisää

I-Mediat mukana kasvuyrityksiä tukemassa – Kasvu Open -sparrauksesta potkua liiketoimintaan

I-Mediat on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla tukemassa alueemme kasvuyrityksiä. Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen.

Lue lisää