I-Medioiden lehdillä tavoitat asiakkaasi myös Postin lakon aikana

I-Medioiden lehdet tavoittavat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuluttajat myös Postin 11.11. alkaneen lakon aikana. Ylimääräiset laajennetut jakelut avaavat uusia mahdollisuuksia mainostajille.

Pystymme pääsääntöisesti jakelemaan lehdet tilaajille normaalisti myös lakon aikana. Lisäksi lehtiemme verkkosivusisällöt ja digitaaliset näköislehdet ovat lakon aikana auki kaikille lukijoille ilman kirjautumista.

Voit lukea lisää lakon vaikutuksista lehtien jakeluun infosivustollamme.

Hyödynnä ylimääräiset peittojakelut ja paikallislehtien laajennetut jakelut

Osa lehdistämme jaellaan mahdollisen lakon aikana normaalia laajempana jakeluna, mikä avaa myös teidän yrityksellenne tilaisuuden tavoittaa poikkeuksellisen laajasti alueemme ihmiset.

Maakuntalehti Ilkka jaellaan keskiviikkona 13.11. ja keskiviikkona 20.11. peittojakeluna kattavasti koko alueelle – myös sellaisiin talouksiin, jotka eivät tilaa Ilkkaa. Nämä peittojakelut toteutetaan joka tapauksessa, on Postin lakko käynnissä tai ei. Lisäksi paikallislehtiemme jakelu toteutetaan viikoilla 46 ja 47 lehtien ydinalueilla laajennettuna eli myös paikallislehtiemme kautta on mahdollista tavoittaa hyvin merkittävä määrä lukijoita.

Jos olet kiinnostunut tavoittamaan kerralla suuren määrän alueemme kuluttajia, ole yhteydessä myyntiimme ja varaa paikkasi tulevista jakeluista. Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus, älä siis jätä sitä käyttämättä.

Ajantasaisimmat tiedot lakon tilanteesta ja mainostusmahdollisuuksista Ilkan peittojakelussa ja paikallislehtien laajennetuissa jakeluissa löydät osoitteesta i-mediat.fi/postinlakko. Päivitämme infosivua jatkuvasti.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Natiivimainonta tuo yrityksen lähelle asiakasta

Natiivimainonta on tehokas ja vaikuttava mainonnan muoto, jonka täyttä potentiaalia ei Suomessa vielä ole herätty hyödyntämään. I-Mediat tarjoaa yrityksille kaikki työkalut onnistuneen natiivimainonnan toteuttamiseen.

Lue lisää

Ikkuna Festivaali tulee - Lähde mukaan!

Suosittu Vaasan ilta- ja yöelämää piristävä Ikkuna Festivaali järjestetään jo yhdeksännen kerran 4-5.9.2020. Tapahtumassa nautiskellaan vaasalaisten ravintoloiden, baarien, pubien ja tapahtumapaikkojen monipuolisesta tarjonnasta.

Lue lisää

I-Mediat ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

Lue lisää