I-Medioiden lehdillä tavoitat asiakkaasi myös Postin lakon aikana

I-Medioiden lehdet tavoittavat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuluttajat myös Postin 11.11. alkaneen lakon aikana. Ylimääräiset laajennetut jakelut avaavat uusia mahdollisuuksia mainostajille.

Pystymme pääsääntöisesti jakelemaan lehdet tilaajille normaalisti myös lakon aikana. Lisäksi lehtiemme verkkosivusisällöt ja digitaaliset näköislehdet ovat lakon aikana auki kaikille lukijoille ilman kirjautumista.

Voit lukea lisää lakon vaikutuksista lehtien jakeluun infosivustollamme.

Hyödynnä ylimääräiset peittojakelut ja paikallislehtien laajennetut jakelut

Osa lehdistämme jaellaan mahdollisen lakon aikana normaalia laajempana jakeluna, mikä avaa myös teidän yrityksellenne tilaisuuden tavoittaa poikkeuksellisen laajasti alueemme ihmiset.

Maakuntalehti Ilkka jaellaan keskiviikkona 13.11. ja keskiviikkona 20.11. peittojakeluna kattavasti koko alueelle – myös sellaisiin talouksiin, jotka eivät tilaa Ilkkaa. Nämä peittojakelut toteutetaan joka tapauksessa, on Postin lakko käynnissä tai ei. Lisäksi paikallislehtiemme jakelu toteutetaan viikoilla 46 ja 47 lehtien ydinalueilla laajennettuna eli myös paikallislehtiemme kautta on mahdollista tavoittaa hyvin merkittävä määrä lukijoita.

Jos olet kiinnostunut tavoittamaan kerralla suuren määrän alueemme kuluttajia, ole yhteydessä myyntiimme ja varaa paikkasi tulevista jakeluista. Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus, älä siis jätä sitä käyttämättä.

Ajantasaisimmat tiedot lakon tilanteesta ja mainostusmahdollisuuksista Ilkan peittojakelussa ja paikallislehtien laajennetuissa jakeluissa löydät osoitteesta i-mediat.fi/postinlakko. Päivitämme infosivua jatkuvasti.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Diginäytöt kiinnittävät huomion paikallisliikenteessä

Seinäjoen paikallisliikenteessä viihdytään nykyään diginäyttöjä katsellen. I-Mediat laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan Komia Liikenteen busseihin.

Lue lisää

Millaista markkinointia tekee moderni markkinoija vuonna 2020?

Modernin markkinoijan olo on usein kuin buffet-pöydässä: kaikkea hyvää olisi tarjolla, mutta mitä valikoimasta olisi syytä valita sille omalle lautaselle?

Lue lisää

Opas: Vinkit monikanavaisen mainonnan suunnitteluun

Olivatpa asiakkaasi sitten kuluttajia tai toisia yrityksiä, yksi asia on varma: mitä useammassa kanavassa pystyt viestisi välittämään eteenpäin, sen tehokkaammin se puree.

Lue lisää