Ilkka-Pohjalainen on uusi maakuntarajat ylittävä mediabrändi

TIEDOTE 22.11.2019
Ilkka-Yhtymä Oyj

I-Mediat Oy:n julkaisemat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi torstaina 30.1.2020. Uuden median nimi on Ilkka-Pohjalainen ja sen päätoimittajaksi on nimetty VTM, M.Sc (LSE) Markku Mantila.

Mitä Ilkka-Pohjalainen tarjoaa yrityksille?

Ilkka-Pohjalaisesta rakennetaan vahva ja houkutteleva mediabrändi sekä painettuna lehtenä että jatkuvasti kehittyvänä digitaalisena palveluna.

Maakuntarajat rohkeasti ylittävä uusi mediabrändi auttaa yrityksiä tavoittamaan entistäkin kattavammin pohjalaiset lukijat. Ilkan ja Pohjalaisen yhteenlaskettu kokonaislevikki vuonna 2018 oli 56 171 kappaletta ja kokonaistavoittavuus 260 000 lukijaa.

Aloitamme myynnin uuteen mediaan yrityksille 9.12.2019 klo 8. Tämä on alueemme yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana ja näkyä kahden maakunnan suurimman mediabrändin syntyhetkessä. Suosittelemme samalla kertaa varmistamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden uudessa mediassa koko vuodeksi. Myyntimme yhteystiedot löytyvät osoitteesta i-mediat.fi/myynti.

 

LISÄTIETOJA

Timo Ranta
myyntijohtaja
I-Mediat Oy

timo.ranta@i-mediat.fi
p. 050 316 1910

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Ilkka-Pohjalainen tavoittaa pohjalaiset – varaa nyt mainospaikkasi

Ensimmäinen Ilkka-Pohjalainen ilmestyy torstaina 30.1.2020. Uusi media avaa mainostajille mahdollisuuksia tavoittaa kohdeyleisöt aiempaa tehokkaammin.

Lue lisää

Ilkka-Yhtymä Oyj ostaa osake-enemmistön Liana Technologies Oy:stä

Ilkka-Yhtymä Oyj on hankkinut 8.1.2020 osake-enemmistön (67 %) Liana Technologies Oy:stä. Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Yhtiön pääkonttori ja tuotekehitys sijaitsee Oulussa. 

Lue lisää

Osallistu tarjouskilpailuun vuoden mieleenpainuvimmista mainospaikoista

Viimeisten Ilkan ja Pohjalaisen sekä ensimmäisten Ilkka-Pohjalaisten mainospaikat varataan nyt! Osallistu tarjouskilpailuun etusivun mainospaikoista 17.1.2020 klo 16 mennessä.

Lue lisää