Ilkka-Pohjalainen on uusi maakuntarajat ylittävä mediabrändi

TIEDOTE 22.11.2019
Ilkka-Yhtymä Oyj

I-Mediat Oy:n julkaisemat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi torstaina 30.1.2020. Uuden median nimi on Ilkka-Pohjalainen ja sen päätoimittajaksi on nimetty VTM, M.Sc (LSE) Markku Mantila.

Mitä Ilkka-Pohjalainen tarjoaa yrityksille?

Ilkka-Pohjalaisesta rakennetaan vahva ja houkutteleva mediabrändi sekä painettuna lehtenä että jatkuvasti kehittyvänä digitaalisena palveluna.

Maakuntarajat rohkeasti ylittävä uusi mediabrändi auttaa yrityksiä tavoittamaan entistäkin kattavammin pohjalaiset lukijat. Ilkan ja Pohjalaisen yhteenlaskettu kokonaislevikki vuonna 2018 oli 56 171 kappaletta ja kokonaistavoittavuus 260 000 lukijaa.

Aloitamme myynnin uuteen mediaan yrityksille 9.12.2019 klo 8. Tämä on alueemme yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana ja näkyä kahden maakunnan suurimman mediabrändin syntyhetkessä. Suosittelemme samalla kertaa varmistamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden uudessa mediassa koko vuodeksi. Myyntimme yhteystiedot löytyvät osoitteesta i-mediat.fi/myynti.

 

LISÄTIETOJA

Timo Ranta
myyntijohtaja
I-Mediat Oy

timo.ranta@i-mediat.fi
p. 050 316 1910

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Pääsiäisen aineistoaikataulut

Pääsiäinen vaikuttaa lehtiemme aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue lehtikohtaiset vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Lue lisää

Näin yritys viestii onnistuneesti koronan aikana – 6 kohdan muistilista

On selvää, että elämme nyt erikoisia aikoja. Koronapandemia on asettanut myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän poikkeuksellisten haasteiden eteen. Vaikka terveys ja hyvinvointi menee oikeutetusti kaiken muun edelle, emme voi jättää liiketoimintaa tuuliajolle.

Lue lisää