Ilkka-Pohjalainen tavoittaa pohjalaiset – varaa nyt mainospaikkasi

Ensimmäinen Ilkka-Pohjalainen ilmestyi torstaina 30.1.2020. Uusi media avaa mainostajille mahdollisuuksia tavoittaa kohdeyleisöt aiempaa tehokkaammin.

Mitä on luvassa mainostajille?

I-Mediat Oy:n julkaisemien maakuntalehtien Ilkan ja Pohjalaisen yhdistyminen yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi on merkkitapahtuma, joka vaikuttaa myös mainostajiin. Ilkka-Pohjalaisen avulla yritykset tavoittavat pohjalaiset asiakkaansa entistäkin kattavammin.

Kokonaan uuden median kohdalla historiatietoja ei sellaisenaan ole olemassa, mutta tässä tapauksessa verrokiksi kelpaa varsin mainiosti Ilkan ja Pohjalaisen luvut. Vuonna 2018 Ilkan ja Pohjalaisen yhteenlaskettu kokonaislevikki oli 56 171 kappaletta (LT 2018) ja yhteenlaskettu tavoittavuus peräti 250 000 kontaktia viikossa (KMT S2017/K2018).

Näiden lukujen valossa on selvää, että Ilkka-Pohjalainen on verraton väylä pohjalaisten kuluttajien tavoittamiseen.

Eikä tule unohtaa sitä huomioarvoa, joka kokonaan uudella maakuntamedialla on. Ilkka-Pohjalainen on jo nyt polttava puheenaihe, johon jokaiselta pohjalaiselta löytyy mielipide. Mielenkiinto uutta mediaa kohtaan tulee jatkossakin olemaan ennennäkemätöntä luokkaa – ja siitä hyötyvät myös mainostajat.

Lataa mediakortti

Mediakortista (PDF) löydät tietoa Ilkka-Pohjalaisen ilmestymisestä, mainospaikoista sekä hinnoista.
 
 
 

Näin pääset mukaan

Voit varata näkyvyytesi Ilkka-Pohjalaisessa vaikka heti. Mitä nopeammin toimit, sitä varmemmin saat parhaan mahdollisen näkyvyyden uudessa mediassa.

Myynnin, markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan Ilkka-Pohjalaisessa mainostamisesta kaiken hyödyn irti. Sinun tarvitsee vain jättää yhteydenottopyyntö ja kertoa hiukan mainostamisen tarpeistasi – me jatkamme siitä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit myös olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme. Löydät kaikki yhteystietomme täältä.

 

Ilkka-Pohjalainen ilmestyy 30.1.2020.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Lue lisää

Näin yritys viestii onnistuneesti koronan aikana – 6 kohdan muistilista

On selvää, että elämme nyt erikoisia aikoja. Koronapandemia on asettanut myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän poikkeuksellisten haasteiden eteen. Vaikka terveys ja hyvinvointi menee oikeutetusti kaiken muun edelle, emme voi jättää liiketoimintaa tuuliajolle.

Lue lisää

Seinäjoen Kotijoukkue saa koko markkinoinnin kattauksen yhdeltä luukulta

Seinäjoen Kotijoukkue Oy on yksi kiinteistönvälitykseen erikoistuneen Suomen Kotijoukkue Oy:n toimipisteistä. Seinäjoen Kotijoukkue tarjoaa turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää