Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla - Ilkka-Pohjalaista luodaan pohjalaisella tekemisen asenteella

I-Mediat Oy:n markkinointikampanja Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla valottaa uuden maakuntamedian ensivaiheita ja innostaa alueen ihmisiä osallistumaan rakennustyöhön.

Onko Pohjanmaalla mikään mahdotonta?

Ilkka-Yhtymä Oyj tiedotti 18.11.2019 Ilkan ja Pohjalaisen yhdistämisestä. I-Medioiden julkaisemien perinteisten maakuntalehtien tilalle syntyy 30.1.2020 Ilkka-Pohjalainen.

Kokonaan uuden maakuntarajat ylittävän mediabrändin luominen parissa kuukaudessa on haaste, jota voisi hyvällä syyllä kutsua mahdottomaksi tehtäväksi. I-Medioiden sisällä lähtötilanne kuitenkin käännetään motivaation lähteeksi ja se näkyy myös tänään 10.12. alkaneessa markkinointikampanjassa, joka kantaa nimeä Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla.

”Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla pitää sisällään sen asenteen, jolla me suhtaudumme haasteeseen. Kuten tiedetään, pohjalainen saa epäilevistä kommenteista vain lisää voimaa. Haluamme sanoa, että pohjalainen tekemisen meininki, uho, kökkähenki, itsepintaisuus ja -päisyys ovat sellaisia tälle alueelle ominaisia voimavaroja, joiden avulla haaste selätetään”, kuvailee I-Medioiden markkinointipäällikkö Henna Kiikka.

Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla osallistaa alueen ihmisiä

I-Medioilla toivotaan, että tänään käynnistynyt markkinointikampanja saa myös alueen ihmisistä esiin pohjalaisen tekemisen asenteen. Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla -kampanjan verkkosivuilla onkin mahdollista osallistua Ilkka-Pohjalaisen rakentamiseen mm. viikoittaisiin kysymyksiin vastaamalla. Kysymyksiin tulleet vastaukset otetaan huomioon uutta mediaa suunniteltaessa.

”Paras journalismi on moniäänisyyttä, erilaisten näkemysten esille tuomista, ja tätä pohjalaisen suorasukaista mielipiteiden vaihtoa tulemme uudessa Ilkka-Pohjalaisessa vaalimaan”, kommentoi kehityspäällikkö Susanna Pajakko.

Mahdoton tehtävä Pohjanmaalla -kampanjan avulla I-Mediat pyrkii herättämään huomiota rakenteilla olevasta uudesta maakuntarajat ylittävästä mediabrändistä ja osallistamaan alueen ihmisiä rakennustyöhön. Lopputuloksena syntyvä uusi media hyödyntää täysipainoisesti digitalisaation mahdollisuuksia ja varmistaa laadukkaan paikallisen uutisoinnin sekä mainostajien mahdollisuudet.

 

Lisätietoja:

Henna Kiikka
markkinointipäällikkö
puh. +358 50 502 2977
 
Susanna Pajakko
kehityspäällikkö
puh. +358 50 416 4337
 
Sosiaalisen median aihetunniste: #mahdotontehtäväpohjanmaalla

I-Mediat Oy:n julkaisemat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi mediabrändiksi torstaina 30.1.2020. Uuden median nimi on Ilkka-Pohjalainen ja sen päätoimittajaksi on nimetty VTM, M.Sc (LSE) Markku Mantila.

I-Mediat Oy on mediatalo, joka julkaisee monikanavaisia maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä ja tuottaa sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. I-Mediat Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n tytäryhtiö.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Pääsiäisen aineistoaikataulut

Pääsiäinen vaikuttaa lehtiemme aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue lehtikohtaiset vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Lue lisää

Näin yritys viestii onnistuneesti koronan aikana – 6 kohdan muistilista

On selvää, että elämme nyt erikoisia aikoja. Koronapandemia on asettanut myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän poikkeuksellisten haasteiden eteen. Vaikka terveys ja hyvinvointi menee oikeutetusti kaiken muun edelle, emme voi jättää liiketoimintaa tuuliajolle.

Lue lisää