Mainosta Valitse fiksusti -sivuilla

Valitse fiksusti -sivuilla pohjalaisyritykset tavoittavat asiakkaansa kesälläkin.

Moni viettää tänä vuonna kesänsä ihan vain kotikulmilla, joten paikallisten palveluiden merkitys nousee nyt arvoon arvaamattomaan. Tätä varten I-Mediat on lanseerannut uuden mainosmuodon, Valitse fiksusti -sivut. Valitse fiksusti -sivuilla ilmoittaminen on helppo ja edullinen tapa kertoa paikallista tarjontaa etsiville asiakkaillesi palveluistasi.

Valitse fiksusti toimii samalla periaatteella kuin kevään Tue paikallista -sivut. Mainossivut ilmestyvät kahdesti viikossa Ilkka-Pohjalaisessa ja kerran viikosssa Eparissa sekä Ikkunassa.

Valitse fiksusti -sivut

Varaa mainospaikkasi nyt ja hyödynnä kesän rajoitettu kampanjatarjous: Kun ostat neljän mainoksen sarjan, maksat vain kolmesta!

Lue lisää ja hyödynnä kesän tarjoushinnat:

> Valitse fiksusti

Huom. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, 31.7.2020 saakka.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Askel-kampanja pureutuu markkinoinnin nykytilaan

Mikä rooli markkinoinnilla on teidän organisaatiossanne? Onko se liiketoiminnan kasvun ajuri? Vai onko se välttämätön paha, jota tehdään, koska muutkin tekevät?

Lue lisää

Katso vuoden 2021 kaupallisten teemaliitteiden kattaus

I-Medioiden kaupalliset teemaliitteet ovat oivallinen väylä mainostaa ja tehdä sisältömarkkinointia. Tutustu nyt vuoden 2021 teemaliitteisiimme ja varmista näkyvyys yrityksellenne sopivassa teemassa.

Lue lisää

Jemmasta löytyy joka kuukausi uusia tarjouksia mainostajille

I-Medioiden Jemma on uudenlainen mainonnan ratkaisujen varastomyymälä, josta mainostaja löytää kuukausittain vaihtuvat tarjoukset tavoittavista mediatiloista ja toimivista markkinoinnin ratkaisuista.

Lue lisää