Mainosta Valitse fiksusti -sivuilla

Valitse fiksusti -sivuilla pohjalaisyritykset tavoittavat asiakkaansa kesälläkin.

Moni viettää tänä vuonna kesänsä ihan vain kotikulmilla, joten paikallisten palveluiden merkitys nousee nyt arvoon arvaamattomaan. Tätä varten I-Mediat on lanseerannut uuden mainosmuodon, Valitse fiksusti -sivut. Valitse fiksusti -sivuilla ilmoittaminen on helppo ja edullinen tapa kertoa paikallista tarjontaa etsiville asiakkaillesi palveluistasi.

Valitse fiksusti toimii samalla periaatteella kuin kevään Tue paikallista -sivut. Mainossivut ilmestyvät kahdesti viikossa Ilkka-Pohjalaisessa ja kerran viikosssa Eparissa sekä Ikkunassa.

Valitse fiksusti -sivut

Varaa mainospaikkasi nyt ja hyödynnä kesän rajoitettu kampanjatarjous: Kun ostat neljän mainoksen sarjan, maksat vain kolmesta!

Lue lisää ja hyödynnä kesän tarjoushinnat:

> Valitse fiksusti

Huom. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, 31.7.2020 saakka.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

I-Mediat ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

Lue lisää

Mainosta Valitse fiksusti -sivuilla

Valitse fiksusti -sivuilla pohjalaisyritykset tavoittavat asiakkaansa kesälläkin.

Lue lisää

Lisää voimaa myyntiin Eparin Toisto-treeniohjelmilla

Eparin mainostajille on nyt heinäkuun loppuun saakka tarjolla helppohoitoinen ratkaisu tehokkaaseen ja suunnitelmalliseen lehtimainontaan.

Lue lisää