Opas: Vinkit monikanavaisen mainonnan suunnitteluun

Olivatpa asiakkaasi sitten kuluttajia tai toisia yrityksiä, yksi asia on varma: mitä useammassa kanavassa pystyt viestisi välittämään eteenpäin, sen tehokkaammin se puree.

Kärkimedian tuottaman tutkimuksen mukaan monikanavaisuuden hyödyntäminen mainonnassa nostaa mainostajan tunnettuutta lähes 60 %, kasvattaa mainostajan positiivista mielikuvaa 40 % ja aktivoi mainosten tavoittamia kuluttajia kolminkertaisesti yhteen kanavaan keskittyvään mainontaan verrattuna (Kärkimedia Paneeli 2017).

Monikanavaisuus siis todistetusti lisää mainonnan tehoa – ja juuri siksi jokaisen yrityksen kannattaisi hyödyntää sitä.

Miten monikanavaista mainontaa sitten tehdään? Tämä kysymys mielessä päätimme kirjoittaa pikaoppaan monikanavaisesta mainonnasta. Voit ladata sen alla olevan painikkeen kautta ilmaiseksi.

 

Lataa opas: Monikanavaisen mainonnan suunnittelu

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Pääsiäisen aineistoaikataulut

Pääsiäinen vaikuttaa lehtiemme aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue lehtikohtaiset vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Lue lisää

Näin yritys viestii onnistuneesti koronan aikana – 6 kohdan muistilista

On selvää, että elämme nyt erikoisia aikoja. Koronapandemia on asettanut myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän poikkeuksellisten haasteiden eteen. Vaikka terveys ja hyvinvointi menee oikeutetusti kaiken muun edelle, emme voi jättää liiketoimintaa tuuliajolle.

Lue lisää