Osallistu tarjouskilpailuun vuoden mieleenpainuvimmista mainospaikoista

Viimeisten Ilkan ja Pohjalaisen sekä ensimmäisten Ilkka-Pohjalaisten mainospaikat varataan nyt! Osallistu tarjouskilpailuun etusivun mainospaikoista 17.1.2020 klo 16 mennessä.

Tee tarjous lisäetusivusta

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Perinteikkäät maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi Ilkka-Pohjalaiseksi torstaina 30.1.2020.

Ilkan ja Pohjalaisen viimeiset sekä Ilkka-Pohjalaisen ensimmäiset lehdet tulevat kiinnostamaan poikkeuksellisen paljon läpi maakuntien, minkä vuoksi ne ovat hieno mahdollisuus myös mainostajille. Näissä numeroissa mainostamalla yrityksesi saa kerran elämässä -tyyppisistä näkyvyyttä ja on mukana historiallisessa tapahtumassa luomassa jotain kokonaan uutta pohjalaismaakuntiin.

Suuren kysynnän vuoksi avaammekin nyt mainostajille tarjouskilpailun Ilkan ja Pohjalaisen viimeisistä lisäetusivun mainospaikoista ja Ilkka-Pohjalaisen kahden ensimmäisen numeron lisäetusivun mainospaikoista.

Voit osallistua tarjouskilpailuun kätevästi kampanjasivun verkkolomakkeella.

Tee tarjous heti – tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan! Tarjoukset tulee jättää viimeistään perjantaihin 17.1.2020 klo 16 mennessä.

Osallistu tarjouskilpailuun

Myös muut mainospaikat varataan nyt

Etusivujen lisäksi kyseisten numeroiden muutkin mainospaikat tulevat saamaan osakseen huomattavan suurta kiinnostusta. Jos siis lisäetusivu ei tunnu sinun jutultasi, mutta mainostaminen viimeisessä Pohjalaisessa/Ilkassa tai ensimmäisissä Ilkka-Pohjalaisissa kiinnostaa, ole yhteydessä myyntiimme.

Voit halutessasi myös käydä kampanjasivulla täyttämässä verkkolomakkeen ja ruksittaa kohdan "Olen kiinnostunut muista mainospaikoista viimeisessä Pohjalaisessa/Ilkassa tai ensimmäisissä Ilkka-Pohjalaisissa" ja asiantuntijamme ovat sinuun myöhemmin yhteydessä.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Diginäytöt kiinnittävät huomion paikallisliikenteessä

Seinäjoen paikallisliikenteessä viihdytään nykyään diginäyttöjä katsellen. I-Mediat laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan Komia Liikenteen busseihin.

Lue lisää

Millaista markkinointia tekee moderni markkinoija vuonna 2020?

Modernin markkinoijan olo on usein kuin buffet-pöydässä: kaikkea hyvää olisi tarjolla, mutta mitä valikoimasta olisi syytä valita sille omalle lautaselle?

Lue lisää

Opas: Vinkit monikanavaisen mainonnan suunnitteluun

Olivatpa asiakkaasi sitten kuluttajia tai toisia yrityksiä, yksi asia on varma: mitä useammassa kanavassa pystyt viestisi välittämään eteenpäin, sen tehokkaammin se puree.

Lue lisää