I-Mediat palvelee markkinoijia koronasta ja lomautuksista huolimatta

ASIAKASTIEDOTE 22.4.2020

Kaikki toimintomme jatkuvat lomautuksista ja vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Pidetään yhdessä liiketoiminnan pyörät pyörimässä!

Koronapandemia vaikuttaa tällä hetkellä koko yhteiskuntaamme. Ilkka-Yhtymässä ja I-Medioilla pandemian vaikutuksiin on pyritty sopeutumaan mm. määräaikaisin lomautuksin. Myös yritysasiakasyksikössämme on erimittaisia lomautuksia 9.4.–7.7.2020.

Kaikki toimintomme jatkuvat lomautuksista ja vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Palvelemme yhtä laajalla tuoteskaalalla kuin aina ennenkin. Printti- ja digimainonta kaikissa lehdissämme, painopalvelut sekä monipuoliset markkinoinnin ja myynnin palvelut – kaikki nämä mahdollisuudet ovat edelleen käytössänne.

Pyrimme toteuttamaan lomautukset siten, että voimme koko ajan palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Pahoittelemme kuitenkin mahdollisia haasteita esimerkiksi oman yhteyshenkilön tavoitettavuudessa.

Tulevien kolmen kuukauden aikana saat meihin parhaiten yhteyden yritysasiakasyksikön yhteisestä puhelinnumerosta ja sähköpostista:

06 2477 205 myynti@i-mediat.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme lomakkeen kautta.

Mahdollisuuksia mainostajille

Ilkka-Pohjalaisen touko-kesäkuun suurjakelu ja kaupalliset teemaliitteet toteutetaan seuraavasti:

  • pe 8.5. Ilkka-Pohjalaisen suurjakelu 100 000 talouteen
  • la 16.5. Teemaliite: Koti ja asuminen (aiheena kesä, piha ja puutarha)
  • la 13.6. Teemaliite: Kesä ja lomakodit

Varaa mainospaikkasi vaikka jo tänään!

Myös kaupunki- ja paikallislehtemme palvelevat mainostajia normaalisti. Näissäkin asioissa voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi verkkolomakkeen kautta.

Toivomme, että mahdollisimman moni alueemme yrityksistä ja muista toimijoista löytää palveluistamme apua nykytilanteeseen. Suosittelemme hyödyntämään markkinoinnissa näitä poikkeuksellisia aikoja varten luomiamme edullisia tuotteita.

Ilahduttavan moni yritys on jo ottanut uuden Tue paikallista -mainoskanavan omakseen, kiitos siitä. Jos sinulla on jokin ajatus siitä, miten me voisimme auttaa yritystäsi juuri nyt, älä epäröi olla yhteydessä meihin.

#tuenpaikallista #yhteinentarina

Yhteistyöterveisin

Timo Ranta
myyntijohtaja
I-Mediat Oy
 
 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Helatorstain aineistoaikataulut Ilkka-Pohjalaisessa

Helatorstai vaikuttaa Ilkka-Pohjalaisen aineistoaikatauluihin ja mainostilavarauksiin. Lue vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi siivitti Pirjon Pakarin myyntimenestykseen

Pirjon Pakari on vuonna 1985 perustettu lähileipomo, joka on omistautunut leipomaan maukasta ja terveellistä leipää puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Pirjon Pakarin lähileipomot ja verkkokauppa palvelevat herkullisen leivän ystäviä ympäri Suomen.

Lue lisää

I-Mediat palvelee markkinoijia koronasta ja lomautuksista huolimatta

ASIAKASTIEDOTE 22.4.2020

Kaikki toimintomme jatkuvat lomautuksista ja vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Pidetään yhdessä liiketoiminnan pyörät pyörimässä!

Lue lisää