Screenit täydentävät näkyvyyttä

Digitaaliset ulkonäytöt ovat tuoneet oivan lisän printti- ja digikanavien rinnalle. Alaan myös uskotaan, se on kasvussa valtakunnallisesti ja I-Mediat suunnittelee myös laajentavansa toimintaa Seinäjoen ulkopuolelle.

I-Medioiden tarjooma yrityksille laajentui syksyllä 2018, kun se osti W-Media & Management Oy:n ulkonäyttöliiketoiminnan. Kaupassa I-Mediat sai haltuunsa kuusi screeniä Seinäjoella, seitsemän infonäyttöä kauppakeskuksissa ja kaksi liikuteltavaa mobiscreeniä. Screenit sijaitsevat Seinäjoen vilkkaimmilla paikoilla keskustassa ja liikenneväylien varrella. Ne tavoittavat päivittäin yli 45 000 kulkuneuvoa ja 60 000 asiakaskontaktia.

– Ulkonäytöt ovat hyvä täydennys printti- ja digikanavillemme. Kanavat myös tukevat toisiaan. Esimerkiksi Epari ja Seinäjoen screenit ovat hyvä paketti, jolla tavoitetaan paljon seinäjokisia ja Seinäjoella liikkuvia asiakkaita, I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta kuvaa.

– Asiakkaat ovat olleet hyvin kiinnostuneita tästä uudesta aluevaltauksestamme ja kyselevät ahkerasti niiden tuomista mahdollisuuksista. Toisaalta myös myyntimme on ottanut uudet tuotteet innokkaasti mukaan myyntisalkkuunsa

Toiminta laajenee

Talven aikana I-Medioissa on viilattu screenien tuotantoon liittyviä prosesseja, tuotteistusta ja myyntimateriaaleja. Myös jatkoa on jo mietitty.

– Kuortaneelle on tulossa uusi screeni jo maaliskuussa, ja verkoston laajentaminen myös muille paikkakunnille on työn alla, Ranta kertoo.

Vaasassa ensikokemukset ulkonäyttöliiketoiminnasta saadaan maaliskuussa, kun toinen mobiscreeneistä valjastetaan Vaasan torille puolueiden vaalimainoskampanjoille. 14 neliön screeni toimii omana yksikkönään, eikä tarvitse erillisiä virta- tai verkkoyhteyksiä.

Ranta uskoo, että ulkonäytöt ovat valtakunnallisesti kasvava bisnes ja markkinat ovat niiden osalta positiiviset, mutta isompi asia on täydentää kokonaistarjoomaa yritysasiakkaille.

– Tavoitteenamme on olla jatkossa yritysasiakkaalle kumppani, joka tarjoaa kaiken lähtien suunnittelusta ja päätyen ilmeeksi johonkin meidän kanavistamme.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Ilkka-Pohjalainen on uusi maakuntarajat ylittävä mediabrändi

TIEDOTE 22.11.2019
Ilkka-Yhtymä Oyj

I-Mediat Oy:n julkaisemat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi torstaina 30.1.2020. Uuden median nimi on Ilkka-Pohjalainen ja sen päätoimittajaksi on nimetty VTM, M.Sc (LSE) Markku Mantila.

Lue lisää

Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät – rakenteilla entistäkin paremmin tavoittava mediabrändi

Ilkka-Yhtymä Oyj on päättänyt yhdistää kaksi I-Mediat Oy:n julkaisemaa maakuntalehteä, Ilkan ja Pohjalaisen, yhdeksi mediabrändiksi. Uuden lehden nimi, lanseerausajankohta ja päätoimittaja julkistetaan perjantaina 22.11.2019.

Lue lisää

I-Medioiden lehdillä tavoitat asiakkaasi myös Postin lakon aikana

I-Medioiden lehdet tavoittavat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuluttajat myös Postin 11.11. alkaneen lakon aikana. Ylimääräiset laajennetut jakelut avaavat uusia mahdollisuuksia mainostajille.

Lue lisää