Seinäjoen Kotijoukkue saa koko markkinoinnin kattauksen yhdeltä luukulta

Seinäjoen Kotijoukkue Oy on yksi kiinteistönvälitykseen erikoistuneen Suomen Kotijoukkue Oy:n toimipisteistä. Seinäjoen Kotijoukkue tarjoaa turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä Etelä-Pohjanmaalla.

Kiinteistön- ja vuokranvälityksessä kilpailu käy jatkuvasti kiivaana, mikä vaatii menestystä tavoittelevilta yrityksiltä vankkaa osaamista, paloa tekemiseen sekä mielikuvitusta ja lennokkaita ideoita. Omanlaisiaan haasteita – mutta myös mahdollisuuksia – asettaa asioinnin siirtyminen yhä voimakkaammin kasvotusten tapahtuvasta yhteydenpidosta verkkoon ja sähköisiin toimeksiantoihin.

”Maailma muuttuu ja tulee yhä hektisemmäksi. Siihen pitää vain sopeutua. Tämän vuoksi kannustan työntekijöitämme tarkastelemaan kaikkea toimintaamme kriittisesti. Haemme koko ajan uusia ideoita ja ratkaisuja, joilla voimme erottautua kilpailijoistamme ja palvella paremmin asiakkaitamme”, kertoo Seinäjoen Kotijoukkueen toimitusjohtaja Jussi Hirvijärvi.

Läheisestä markkinoinnin kumppanista on hyötyä

I-Mediat auttaa kokonaisvaltaisena markkinoinnin ja mainonnan kumppanina Seinäjoen Kotijoukkuetta onnistumaan tavoitteissaan. Kyse on klassisesta yhden luukun ratkaisusta, jossa kaikki tarvittavat mainonnan ja markkinoinnin ratkaisut tuotetaan I-Medioilla.

”I-Medioista on meille hyötyä asiakashankinnassa, näkyvyyden hankkimisessa ja erilaisten markkinointitempauksien toteuttamisessa. I-Mediat on meille myös hyvin tärkeä ja läheinen kumppani, pidämme yhdessä säännöllisesti ideapalavereja, joissa kehitämme toimintaa. Yhteistyöstä välittyy se, että he haluavat aidosti auttaa meitä onnistumaan markkinointiponnisteluissa”, Hirvijärvi sanoo.

 
Esitteet ovat tärkeitä markkinointimateriaaleja
Informatiiviset, visuaaliset ja myyvät esitteet ovat tärkeitä markkinointimateriaaleja.
 

I-Medioiden ja Seinäjoen Kotijoukkueen yhteistyö on ollut Hirvijärven mukaan luontainen valinta, sillä I-Medioiden aiemmin kustantama maakuntalehti Ilkka (Ilkka ja Pohjalainen yhdistyivät Ilkka-Pohjalaiseksi 30.1.2020) oli alusta alkaen heidän pääasiallinen markkinointikanavansa. Lehtimainonta on kuitenkin vain yksi osa I-Medioiden Kotijoukkueelle tuottamaa palvelua.

”Käytämme kokonaisvaltaisesti I-Medioiden palveluvalikoimaa, muun muassa lehtimainoksia, verkkomainontaa, sisältömarkkinointia kuten advertoriaaleja, somemainontaa sekä markkinointi- ja viestintäpalveluja. Niin ja hyödynnämme tietysti myös painotalo I-printin palveluita muun muassa painotuotteissa ja mainoskylteissä.”

 
Verkkomainontaa ja painotuotteita I-Medioilta.
Seinäjoen Kotijoukkue saa I-Medioilta myös verkkomainokset ja esimerkiksi roll-upit sekä muut painotuotteet.
 

”Olemme tietoisesti valinneet parhaan”

”I-Medioiden palvelutarjooma vastaa nykyaikaisiin markkinointivaatimuksiin ja koemme, että tästä yhteistyöstä on meille aidosti hyötyä. Ratkaisu kulloiseenkin ongelmaan on löytynyt aina. I-Medioilta löytyy kovan luokan markkinointi-ihmisiä ja oikeasti tavoittavia mainoskanavia”, Hirvijärvi kehuu.

Hirvijärveä haastatellessa käy selväksi, että hän on erityisen tyytyväinen yhteistyön kitkattomuuteen. Hän kiittelee tapaa, jolla yhteyshenkilönä toimiva I-Medioiden myyntipäällikkö Riitta Kvist on huolehtinut Seinäjoen Kotijoukkueen asioista.

 
Kotijoukkueella ollaan tyytyväisiä I-Medioihin.
Jussi Hirvijärvi kiittelee Riitta Kvistiä pitkään jatkuneesta yhteistyöstä. Lehtimainonta on jo Ilkka-lehden broadsheet-ajoista lähtien ollut tärkeä osa Kotijoukkeen mainospalettia.
 

”On hienoa, kun tietää kenelle voi aina soittaa – toiminta ei ole kasvotonta. Yhteistyömme sujuu saumattomasti ja aikataulut ovat pitäneet kiitettävästi, mikä on meidän alallamme erittäin tärkeää. Kaikki toimii ja tapahtuu niin kuin on sovittu.”

”I-Mediat on meidän ainut markkinointikumppanimme. Olemme tietoisesti valinneet parhaan. Voimme suositella I-Medioita erittäin lämpimästi muillekin. Heiltä saa uusia näkökulmia omaan tekemiseen”, Hirvijärvi lupaa.

 

Seinäjoen Kotijoukkueelle tuotettuja markkinoinnin toimenpiteitä:

(Klikkaa linkkiä lukeaksesi lisää ko. palvelusta)

-----

Haluatko tietää, miten auttaisimme sinun yritystäsi tavoittamaan uusia yleisöjä ja onnistumaan markkinoinnissa? Kysy ja me kerromme.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Helatorstain aineistoaikataulut Ilkka-Pohjalaisessa

Helatorstai vaikuttaa Ilkka-Pohjalaisen aineistoaikatauluihin ja mainostilavarauksiin. Lue vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi siivitti Pirjon Pakarin myyntimenestykseen

Pirjon Pakari on vuonna 1985 perustettu lähileipomo, joka on omistautunut leipomaan maukasta ja terveellistä leipää puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Pirjon Pakarin lähileipomot ja verkkokauppa palvelevat herkullisen leivän ystäviä ympäri Suomen.

Lue lisää

I-Mediat palvelee markkinoijia koronasta ja lomautuksista huolimatta

ASIAKASTIEDOTE 22.4.2020

Kaikki toimintomme jatkuvat lomautuksista ja vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Pidetään yhdessä liiketoiminnan pyörät pyörimässä!

Lue lisää