Tue paikallista vuonna 2021

Suosittu Tue paikallista on täällä taas! Se on edullinen ja vaivaton mainoskanava, jonka avulla tavoitat kattavasti Ilkka-Pohjalaisen, Eparin tai Ikkunan lukijat.

Viime keväältä tutuilla Tue paikallista -sivuilla ilmoittaminen on helppo, edullinen ja tavoittava tapa kertoa pohjalaisasiakkaillesi palveluistasi. Se sopii erinomaisesti myös pienyrityksille ja sellaisille, jotka eivät muuten juurikaan mainosta.

Tue paikallista -sivuille kootaan alueemme yritysten mainoksia. Alkuvuonna 2021 Tue paikallista -sivut ilmestyvät kolmeen otteeseen Ilkka-Pohjalaisessa sekä kaupunkilehdissämme Eparissa ja Ikkunassa.

Varaa mainospaikkasi nyt >>

Huom. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, toimi siis pian.

Voit lukea lisää kevään Tue paikallista -kampanjan menestyksestä täältä.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Askel-kampanja pureutuu markkinoinnin nykytilaan

Mikä rooli markkinoinnilla on teidän organisaatiossanne? Onko se liiketoiminnan kasvun ajuri? Vai onko se välttämätön paha, jota tehdään, koska muutkin tekevät?

Lue lisää

Katso vuoden 2021 kaupallisten teemaliitteiden kattaus

I-Medioiden kaupalliset teemaliitteet ovat oivallinen väylä mainostaa ja tehdä sisältömarkkinointia. Tutustu nyt vuoden 2021 teemaliitteisiimme ja varmista näkyvyys yrityksellenne sopivassa teemassa.

Lue lisää

Jemmasta löytyy joka kuukausi uusia tarjouksia mainostajille

I-Medioiden Jemma on uudenlainen mainonnan ratkaisujen varastomyymälä, josta mainostaja löytää kuukausittain vaihtuvat tarjoukset tavoittavista mediatiloista ja toimivista markkinoinnin ratkaisuista.

Lue lisää