Tukea yrityksille – 3 edullista mainonnan ja markkinoinnin tuotetta

I-Mediat haluaa osaltaan auttaa yrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta. Näkyvyys, tavoittavuus sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tuki ovat ne kortit, jotka me lyömme nyt pöytään.

Olemme rakentaneet näitä oloja varten yrityksille kolme huippuedullista mainonnan ja markkinoinnin tuotepakettia. Näiden tuotteidemme avulla tavoitat asiakkaasi ja pidät liiketoiminnan pyörät pyörimässä.

1. Tue paikallista – Tavoita pohjalaiset pikkurahalla!

Tue paikallista

Ihmiset tarvitsevat edelleen palveluita ja tuotteita. Vallitsevia oloja varten luomamme Tue paikallista -mainososio tarjoaa alueemme yrityksille edullisen ja vaivattoman mainoskanavan, jossa kertoa palveluistaan.

Tue paikallista koostuu alueemme yritysten ilmoituksista ja se julkaistaan Ilkka-Pohjalaisessa kahdesti viikossa sekä Eparissa ja Ikkunassa viikoittain. Sopii hyvin pienyrittäjille!

Lue lisää ja ota yhteyttä

 

2. Diginäkyvyyttä kaupan päälle

Digiä kaupan päälle

Tarjoamme Ilkka-Pohjalaisen painetussa sanomalehdessä mainostaville nyt diginäkyvyyttä kaupan päälle. Tällä hetkellä Ilkka-Pohjalaisen sisältöjä kulutetaan erityisen paljon, joten tarjolla on poikkeuksellisen laajaa ja tavoittavaa näkyvyyttä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

 

3. Viestinnän tehopaketit

Viesti tehokkaasti poikkeuksellisinakin aikoina! Olemme luoneet vallitsevia oloja varten kaksi viestinnän valmispakettia, joiden avulla yrityksesi tiedottaa ja viestii asiakkailleen tehokkaasti. Älä jätä asiakkaitasi yksin, vaan ole aktiivinen ja kerro omasta tilanteestasi.

Lue lisää ja ota yhteyttä

 

---

P.S. Kirjoitimme asiakasviestinnän tueksi nykyhetkeen sopivan 6 kohdan muistilistan, jonka voit lukea tekstin täältä.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Natiivimainonta tuo yrityksen lähelle asiakasta

Natiivimainonta on tehokas ja vaikuttava mainonnan muoto, jonka täyttä potentiaalia ei Suomessa vielä ole herätty hyödyntämään. I-Mediat tarjoaa yrityksille kaikki työkalut onnistuneen natiivimainonnan toteuttamiseen.

Lue lisää

Ikkuna Festivaali tulee - Lähde mukaan!

Suosittu Vaasan ilta- ja yöelämää piristävä Ikkuna Festivaali järjestetään jo yhdeksännen kerran 4-5.9.2020. Tapahtumassa nautiskellaan vaasalaisten ravintoloiden, baarien, pubien ja tapahtumapaikkojen monipuolisesta tarjonnasta.

Lue lisää

I-Mediat ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

Lue lisää