Uusi bisnestapahtuma johtajuudesta ja menestymisestä

Uusi bisnestapahtuma Roihu sytyttää liike-elämän liekkeihin! Perjantaina 27.8.2021 Seinäjoen OmaSp Stadionilla ja verkossa järjestettävän tapahtuman teemana on modernin johtajuuden matka. Paikalla puhumassa on mm. Diili-finalisti Petri Matero.

Huippupuhujat mukana hybriditapahtumassa

Roihu on kokonaan uusi kohtaamispaikka bisnesvaikuttajille, johtajille, yrittäjille sekä kaikille heille, jotka haluavat kehittyä menestyviksi johtajiksi. Roihu järjestetään perjantaina 27.8. hybriditapahtumana eli tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä Seinäjoen OmaSp Stadionilla tai etäyhteydellä verkossa.

Luvassa on asiantuntijoiden puheenvuoroja, verkostoitumista ja ensiluokkaisista puitteista nauttimista. Historian ensimmäiseen Roihuun on saatu varmistettua liekehtivä puhujakaarti avaamaan modernia johtajuutta.

Diili-ohjelmassa hurmannut ja Suomen reiluimmaksi markkinointimieheksi tituleerattu Petri Matero puhuu Myynnin RockstarastaTM eli siitä, miten moderni johtaja myy visionsa johdettavilleen. Muutosmuotoilun palveluja tarjoavan Sitomo Oy:n toimitusjohtaja Nina Rinne lähestyy puheenvuorossaan johtajuutta joustavuuden, muutoksen ja rohkeuden kautta. Lakipalveluja tarjoavan Lecklé Oy:n lakimies ja yrittäjä Juho Wallenberg puolestaan kertoo, miten juridiikan sekä verotuksen näkökulmasta organisaatioiden kantokyky varmistetaan niin kasvun kuin kriisinkin aikana.

Tilaisuuden juontaa Avot design Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Pöyrööt-sarjakuvan piirtäjä Liisa Seppälä.

Kipinästä roihuksi – tarjolla puitteet kehittymiselle ja menestymiselle

Roihu on I-Medioiden ja Seinäjoen Jalkapallokerhon yhteistuotantoa. Kummallakin toimijalla on yhtenevä käsitys siitä, mitä Roihu tarjoaa ja miksi sille on juuri nyt tarvetta.

”Idea Roihun järjestämisestä lähti I-Medioiden ja SJK:n yhteisestä halusta rakentaa ympärivuotinen kohtaamispaikka ihmisille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi johtajiksi ja lunastaa oman potentiaalinsa. Eli niille, jotka haluavat saada sisällään kytevän kipinän roihahtamaan”, avaa I-Medioiden markkinointipäällikkö Henna Kiikka.

”Ajatuksena on tarjota paremmiksi johtajiksi pyrkiville laadukkaat puitteet oppia uutta, kehittyä johtajina ja verkostoitua muiden yritysten edustajien kanssa”, komppaa SJK:n talousjohtaja Heikki Leppänen.

Perjantaina 27.8.2021 järjestettävän tapahtuman liput ovat myynnissä nyt, tervetuloa mukaan! Tapahtuma alkaa lounaalla klo 11.00 ja jatkuu aina 16.30 saakka.

Lue lisää ja varaa paikkasi vuoden kuumimmasta bisnestapahtumasta: Roihuksi.fi

Roihu – uusi bisnestapahtuma | perjantaina 27.8.2021 | OmaSp Stadion, Seinäjoki / Roihu Online| roihuksi.fi | liput alkaen 79 € | #roihuksi

Roihu-video

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Painettu kaupunkilehti on tärkeä osa Alavuden kaupungin viestintää

”Alavuden kaupunki ja Töysän kunta liittyivät toisiinsa vuonna 2013 muodostaen uuden Alavuden kaupungin. Silloin aloimme miettiä, mikä olisi hyvä tapa viestiä alueen asioista ja mitä kanavia siihen tarvitaan. Yhdeksi viestintäkanavaksi valitsimme lehden”, kertoo Alavuden kaupungin elinvoimajohtaja Ulla Koivisto.

Lue lisää

Toimiva sisältömarkkinointi saa puhelinlangat laulamaan

Sisältömarkkinointi on yksi tehokkaimmista keinoista luoda ja nostaa yrityksen brändiä. Itse rakastan henkilötarinoita ja datan mukaan niitä rakastavat muutkin.

Lue lisää

Juhannuksen aineistoaikataulut Ilkka-Pohjalaisessa

Juhannus vaikuttaa Ilkka-Pohjalaisen aineistoaikatauluihin ja ilmoitustilavarauksiin. Lue vaikutukset tästä artikkelista.

Lue lisää