Uusilla digipainokoneilla tuotteisiin kultaa ja hopeaa

I-print on hankkinut kolme uutta Xerox-digipainokonetta korvaamaan vanhentuneet Canonin koneet.

– Investoinnissa panostettiin tehokkuuteen, automaatioon ja monipuolisuuteen, kertoo I-printin tuotantopäällikkö Jouni Tankka.

Pääkoneena on nyt Iridresse, jolla voidaan painaa neljä normaaliväriä ja neljää erilaista lisäväriä: kultaa, hopeaa, kirkasta ja peittovalkoista.

– Lisävärit mahdollistavat laadukkaammat lopputuotteet, ja vähentävät ostettavia alihankintoja, Tankka kertoo.

Kone myös mahdollistaa valmiin vihkostiftauksen tai neliskanttisen selän tuotteille, joissa on enemmän sivuja. Kannet ja sisäsivut voivat olla eri materiaalia.

– Painokoneesta saadaan siis tarvittaessa ulos valmis A4-kokoinen lehti, joka pakataan ja lähetetään.

Toisella, hieman pienemmällä laitteella, ajetaan kirjekuoret ja pienet painokset. Yhdessä koneet mahdollistava aikaisempaa isommat, jopa 2000 kappaleen painokset riippuen tuotteesta. Painoarkki voi olla jopa 320 x 1200 millimetrin suuruinen.

– Asiakkailla on selkeästi tarve saada tuotteet entistä lyhyemmillä toimitusajoilla. Teknisten tietojen perusteella uudet laitteet ovat n. 30 % nopeampia kuin vanhat.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

I-Mediat ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

Lue lisää

Mainosta Valitse fiksusti -sivuilla

Valitse fiksusti -sivuilla pohjalaisyritykset tavoittavat asiakkaansa kesälläkin.

Lue lisää

Lisää voimaa myyntiin Eparin Toisto-treeniohjelmilla

Eparin mainostajille on nyt heinäkuun loppuun saakka tarjolla helppohoitoinen ratkaisu tehokkaaseen ja suunnitelmalliseen lehtimainontaan.

Lue lisää