Uusilla digipainokoneilla tuotteisiin kultaa ja hopeaa

I-print on hankkinut kolme uutta Xerox-digipainokonetta korvaamaan vanhentuneet Canonin koneet.

– Investoinnissa panostettiin tehokkuuteen, automaatioon ja monipuolisuuteen, kertoo I-printin tuotantopäällikkö Jouni Tankka.

Pääkoneena on nyt Iridresse, jolla voidaan painaa neljä normaaliväriä ja neljää erilaista lisäväriä: kultaa, hopeaa, kirkasta ja peittovalkoista.

– Lisävärit mahdollistavat laadukkaammat lopputuotteet, ja vähentävät ostettavia alihankintoja, Tankka kertoo.

Kone myös mahdollistaa valmiin vihkostiftauksen tai neliskanttisen selän tuotteille, joissa on enemmän sivuja. Kannet ja sisäsivut voivat olla eri materiaalia.

– Painokoneesta saadaan siis tarvittaessa ulos valmis A4-kokoinen lehti, joka pakataan ja lähetetään.

Toisella, hieman pienemmällä laitteella, ajetaan kirjekuoret ja pienet painokset. Yhdessä koneet mahdollistava aikaisempaa isommat, jopa 2000 kappaleen painokset riippuen tuotteesta. Painoarkki voi olla jopa 320 x 1200 millimetrin suuruinen.

– Asiakkailla on selkeästi tarve saada tuotteet entistä lyhyemmillä toimitusajoilla. Teknisten tietojen perusteella uudet laitteet ovat n. 30 % nopeampia kuin vanhat.

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Ajankohtaista

Ilkka-Pohjalainen on uusi maakuntarajat ylittävä mediabrändi

TIEDOTE 22.11.2019
Ilkka-Yhtymä Oyj

I-Mediat Oy:n julkaisemat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät yhdeksi maakuntarajat ylittäväksi maakuntamediaksi torstaina 30.1.2020. Uuden median nimi on Ilkka-Pohjalainen ja sen päätoimittajaksi on nimetty VTM, M.Sc (LSE) Markku Mantila.

Lue lisää

Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät – rakenteilla entistäkin paremmin tavoittava mediabrändi

Ilkka-Yhtymä Oyj on päättänyt yhdistää kaksi I-Mediat Oy:n julkaisemaa maakuntalehteä, Ilkan ja Pohjalaisen, yhdeksi mediabrändiksi. Uuden lehden nimi, lanseerausajankohta ja päätoimittaja julkistetaan perjantaina 22.11.2019.

Lue lisää

I-Medioiden lehdillä tavoitat asiakkaasi myös Postin lakon aikana

I-Medioiden lehdet tavoittavat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kuluttajat myös Postin 11.11. alkaneen lakon aikana. Ylimääräiset laajennetut jakelut avaavat uusia mahdollisuuksia mainostajille.

Lue lisää