Poikkeustila vaati joustoa ja nopeaa ideointia – valmis video ylitti odotukset

Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla. Videota lähdettiin suunnittelemaan alkuvuodesta ja käsikirjoitus oli valmiina helmikuussa.

"Kun videota oli tarkoitus aloittaa kuvaamaan, iski koronapandemia päälle ja Suomi asetettiin poikkeustilaan. Käsikirjoitus meni uusiksi, ja tässä tilanteessa joustoa sekä uusia ideoita kaivattiin niin tilaajalta (Prima Power) kuin videon tuottajalta (I-Mediat). Hyvään lopputulokseen päästiin loistavalla yhteistyöllä", sanoo I-Medioiden tuottaja-projektipäällikkö Jaakko Jokela.

Videolla nousevat esiin yrityksen pitkä kokemus joustavien valmistusjärjestelmien valmistajana sekä yrityksen vahva asema kansainvälisillä markkinoilla ja eri teollisuudenaloilla.

"Haastavasta tilanteesta huolimatta projekti eteni ja videosta tuli juuri sellainen kuin toivottiin, jollei parempikin! I-Medioiden kanssa yhteistyö pelasi hyvin ja tekeminen on laadukasta ja ammattimaista, mikä näkyy hyvin lopputuloksessa", toteaa Prima Powerin markkinointipäällikkö Piia Pajuvirta.

Mainosvideon videokuvaukset Prima Powerin Seinäjoen tehtaalla toteutti Wave Productionsin Timo Aalto I-Mediat Oy:n käsikirjoituksen ja ohjeistuksen mukaisesti.

Katso yhteistyössä syntynyt video:

Tuottaja: Jaakko Jokela (I-Mediat Oy)
Käsikirjoitus: Jenna Koivisto, Matti Hautalahti, Jaakko Jokela (I-Mediat Oy)
Videokuvaus tehtaalla: Timo Aalto (Wave Productions)
Editointi ja grafiikat: Matti Hautalahti ja Jenna Koivisto (I-Mediat Oy)

 

 

Onko yrityksesi vaikuttavaa mainosvideota vailla? Tutustu visuaalisen suunnittelun palveluihimme.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

1200 hampurilaista 4 tunnissa – screenmainonnan avulla

Kotimaisen pikaruokaketju Rollsin perustaja ja ketjujohtaja Jouko Huumo tietää, miten tapahtumia, tempauksia ja tarjouskampanjoita järjestetään – ja miten niitä markkinoidaan.

Lue lisää

Yritysten sosiaaliseen mediaan panostava MySome osaksi Ilkka-Yhtymää

Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on hankkinut 25. elokuuta 2021 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden sosiaalisen median markkinointipalveluihin keskittyvästä MySome Oy:stä. Yrityskauppa toteuttaa Ilkka-Yhtymä-konsernin strategiaa ja laajentaa I-Mediat Oy:n yritysasiakkaille tarjottavien markkinointipalvelujen valikoimaa.

Lue lisää

Painettu kaupunkilehti on tärkeä osa Alavuden kaupungin viestintää

”Alavuden kaupunki ja Töysän kunta liittyivät toisiinsa vuonna 2013 muodostaen uuden Alavuden kaupungin. Silloin aloimme miettiä, mikä olisi hyvä tapa viestiä alueen asioista ja mitä kanavia siihen tarvitaan. Yhdeksi viestintäkanavaksi valitsimme lehden”, kertoo Alavuden kaupungin elinvoimajohtaja Ulla Koivisto.

Lue lisää