Lisää voimaa myyntiin Eparin Toisto-treeniohjelmilla

Eparin mainostajille on nyt heinäkuun loppuun saakka tarjolla helppohoitoinen ratkaisu tehokkaaseen ja suunnitelmalliseen lehtimainontaan.

Toisto-treeniohjelmat perustuvat mainosten toistamiseen usean kuukauden ajan. Tutkimusten mukaan mainosten riittävä toistaminen tekee niistä tehokkaampia.

Treeniohjelmia on tarjolla kaksi tehokkuudeltaan erilaista vaihtoehtoa. Kumpikin ohjelma pitää sisällään mainostoistoja yhteensä kuuden kuukauden ajalle. Lisäksi mainostaja saa kaupan päälle arvokasta näkyvyyttä Seinäjoen kaupunkialueen digitaalisilla ulkonäytöillä.

Tutustu Toisto-treeniohjelmiin ja hyödynnä kesän kampanjahinnat:

> Toisto-treeniohjelmat

Huom. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, 31.7.2020 saakka.

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

Askel-kampanja pureutuu markkinoinnin nykytilaan

Mikä rooli markkinoinnilla on teidän organisaatiossanne? Onko se liiketoiminnan kasvun ajuri? Vai onko se välttämätön paha, jota tehdään, koska muutkin tekevät?

Lue lisää

Katso vuoden 2021 kaupallisten teemaliitteiden kattaus

I-Medioiden kaupalliset teemaliitteet ovat oivallinen väylä mainostaa ja tehdä sisältömarkkinointia. Tutustu nyt vuoden 2021 teemaliitteisiimme ja varmista näkyvyys yrityksellenne sopivassa teemassa.

Lue lisää

Jemmasta löytyy joka kuukausi uusia tarjouksia mainostajille

I-Medioiden Jemma on uudenlainen mainonnan ratkaisujen varastomyymälä, josta mainostaja löytää kuukausittain vaihtuvat tarjoukset tavoittavista mediatiloista ja toimivista markkinoinnin ratkaisuista.

Lue lisää