Webinaaritallenne: Miten nousta Googlen hakutuloksissa?

Katso Google-markkinointia koskevan webinaarin tallenne maksutta.

Järjestimme keskiviikkona 9.6.2021 puolen tunnin pikawebinaarin, jossa asiantuntijamme Ilya Kereselidze kävi läpi Google-markkinoinnin perusteita. Webinaarissa Ilya kertoi, mihin kannattaa keskittyä, kun tavoitteena on saada oma sivusto nousemaan ylemmäs Googlen hakutuloksissa.

Katso webinaari ilmaiseksi täällä.


Webinaarissa opit mm. seuraavaa:

  • Mitkä asiat vaikuttavat sivustosi sijoitukseen Googlen hakutuloksissa
  • Mistä lähteä liikkeelle ja mihin keskittyä, kun haluat parantaa hakukonenäkyvyyttä
  • Miten muut yritykset ovat onnistuneet hakukonenäkyvyyden parantamisessa (case-esimerkkejä)

 

Tutustu kaikkiin
palveluihimme

Lue lisää

Yrityksesi saa I-Medioilta lähes kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyvän yrityksen rakentamiseksi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle

Visuaalinen suunnittelu Sisältömarkkinointi Vaikuttajamarkkinointi Mainonta verkossa Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Ajankohtaista

1200 hampurilaista 4 tunnissa – screenmainonnan avulla

Kotimaisen pikaruokaketju Rollsin perustaja ja ketjujohtaja Jouko Huumo tietää, miten tapahtumia, tempauksia ja tarjouskampanjoita järjestetään – ja miten niitä markkinoidaan.

Lue lisää

Yritysten sosiaaliseen mediaan panostava MySome osaksi Ilkka-Yhtymää

Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on hankkinut 25. elokuuta 2021 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden sosiaalisen median markkinointipalveluihin keskittyvästä MySome Oy:stä. Yrityskauppa toteuttaa Ilkka-Yhtymä-konsernin strategiaa ja laajentaa I-Mediat Oy:n yritysasiakkaille tarjottavien markkinointipalvelujen valikoimaa.

Lue lisää

Painettu kaupunkilehti on tärkeä osa Alavuden kaupungin viestintää

”Alavuden kaupunki ja Töysän kunta liittyivät toisiinsa vuonna 2013 muodostaen uuden Alavuden kaupungin. Silloin aloimme miettiä, mikä olisi hyvä tapa viestiä alueen asioista ja mitä kanavia siihen tarvitaan. Yhdeksi viestintäkanavaksi valitsimme lehden”, kertoo Alavuden kaupungin elinvoimajohtaja Ulla Koivisto.

Lue lisää